Ik ben Amber, een enthousiaste fysiotherapeut, met hart voor patiënten en ik hou van gezelligheid.  Met Am-B-Care, mijn kleine praktijk aan huis, heb ik dan ook gekozen voor kwaliteit in een wat meer huiselijke sfeer. Hopelijk voelen patiënten zich hierdoor meer gewaardeerd en minder een nummer, iets wat al snel voorkomt in een grotere praktijk. Mensen moeten zich bij me thuis voelen, maar daarbij wel het gevoel hebben dat ze professioneel geholpen worden. 

Ik ben sinds 2006 aan het werk als fysiotherapeut. Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Vlak na mijn afstuderen ben ik naar Oostenrijk vertrokken om daar te gaan werken als fysiotherapeut. Hier heb ik jaar genoten van de prachtige natuur en hele lieve, warme mensen. Oostenrijk voelt dan ook nog steeds als mijn 2e thuis.

Toen ik terugkeerde in Nederland heb ik voor verscheidene  1e lijns praktijken gewerkt in Amsterdam, Purmerend en Alkmaar. Omdat ik inmiddels een prachtig gezin heb, wilde ik graag dicht bij huis blijven om zo een mooie combinatie te maken tussen werk en gezin. Omdat ik mijn uren zelf kan bepalen, kan ik zo nog optimaal genieten van mijn man en mijn 2 prachtige zoons.

Ik ben nog een beetje van de oude stempel en werk nog veel volgens de hands-on methode. Ik ben van mening dat mensen na een goed advies, heel goed zelfstandig gezond kunnen blijven. Ik geef ze daarbij graag een zetje in de goede richting.

Sinds oktober 2014 heb ik mijn diploma dry needling behaald en deze sluit perfect aan op mijn triggerpoint massages. 

Naast de fysiotherapeutische behandelingen kunt u bij mij ook terecht voor een sportmassage. Kijk voor de prijzen hiervoor op de prijslijst.

Neem gerust contact met me op via het contact formulier, email of telefoon als u of iemand in uw omgeving medisch advies of zorg nodig heeft.